Oslo 20170408. Dørene til Margaretakyrkan, den svenska kyrkan, i Oslo holdes åpen lørdag i forbindelse med terroren i Stockholm, Sverige. Få tok derimot turen til kirken. Kirken ligger like ved Regjeringskvartalet, og mange av vinduene ble ødelagt i forbindelse med bomben som gikk av i 22. juli 2011. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Annonser

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]