Mann alvorlig skadd i knivstikking i Oslo

Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

En kvinne i 20-årene er pågrepet for å ha knivstukket en jevnaldrende mann i en leilighet i Oslo natt til søndag. Mannen er alvorlig skadd. 

– Vi fikk melding gjennom AMK om at en mann er blitt knivstukket i overkroppen, sa Rune Ullsand, operasjonsleder i Oslo politidistrikt, til NTB klokken 2.30.

Like før klokken 3 opplyser han om at mannen er alvorlig skadd og blir kjørt til sykehus.

– Vi har pågrepet kvinnen som er mistenkt for å ha gjort det. Per nå ser det ut som de kjenner hverandre, sier Ullsand.

Knivstikkingen fant sted i en leilighet i Sandakerveien i Oslo, og krimvakta er på stedet og sikrer spor.

(©NTB)


Publisert: okt 8, 2017 @ 5:33 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.