Politiet i arbeid. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Politiet i Agder fikk natt til søndag en rekke oppringninger fra en mann som ikke kom inn på et utested i Arendal. Mannen påberopte seg FNs menneskerettigheter.

– Han var veldig full og ringte for å klage på at han ikke kom inn på utestedet. Vi sa han ikke kunne ringe 112 for dette, da påberopte han seg FNs menneskerettigheter, sier Per Kristian Klausen, operasjonsleder i Agder politidistrikt, til NTB.

Da den frustrerte mannen fortsatte å ringe, dro politiet til utestedet.

– Vi forklarte han at i dette tilfellet var det politiloven om bortvisning som gjaldt, og beordret ham bort fra sentrum og opp i senga, sier Klausen og legger til at mannen ikke laget noe mer bråk etter dette.

(©NTB)

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]