CNN Newsroom. Illustrasjonsbilde via Wikimedia Commons
Del saken
  •  
  •  
  •  

Russiske myndigheter trekker anklager mot CNN International og lar dem fortsette å sende i landet. 

Lederen for det russiske medietilsynet Roskomnadzor, Aleksandr Zjarov, bekrefter overfor nyhetsbyrået Interfax at striden med CNN nå er løst, melder Reuters.

Moskva anklaget tidligere i høst CNN for brudd på den russiske medieloven og truet med å frata kanalen lisensen i Russland. Dette var trolig et svar på anklagene som er framsatt mot russiske RT i USA.

– Anklagene mot CNN er droppet. Kanalen kan fortsette sin virksomhet i Russland, men Roskomnadzor vil fortsatt overvåke om det amerikanske selskapets aktiviteter er i henhold til russisk lovgiving, sier Zjarov.

(©NTB)

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
  •  
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]