Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Onsdag formiddag møter Oslo-politiet, kommunen og Justisdepartementet til hastemøte hos kunnskapsministeren etter voldshendelser ved videregående skoler i Oslo.

Møtet finner sted i Kunnskapsdepartementet klokken 10. Bakgrunnen for møtet er rapporter om uro ved flere videregående skoler i Oslo, og statsråden ønsker å diskutere ulike tiltak for å sikre at elever og ansatte har det trygt.

Kunnskapsminister Henrik Asheim (H) varslet i slutten av september at han ville kalle inn til møte om situasjonen ved Stovner videregående skole etter at rektor Terje Wold hadde uttalt i Dagsavisen at han på grunn av vold, trusler og uro ikke lenger kan tilby ansatte og elever ved Stovner et trygt og godt arbeidsmiljø.

– Eksemplene som har kommet fram, er rett og slett ekstreme og ganske sjokkerende. Jeg mener ikke å overstyre Oslo, men ønsker at vi så raskt som mulig skal møtes for å diskutere hvor skoen trykker, uttalte Asheim.

(©NTB)

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]