Del saken
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  

Flerkoneri er en ukultur som absolutt ikke er velkommen i Norge. Denne skikken er i aller høyeste grad i strid med våre verdier. Derfor er det en skandale at norske myndigheter ser mellom fingrene på dette når det foregår i utlandet. Skandalen blir enda større når barna fødes med norsk statsborgerskap, og dermed fri tilgang til landet vårt og norske velferdsytelser. Lider politikerne våre av kronisk berøringsangst?

I forrige uke kunne det norske folk lese i media at tusenvis av mennesker i utlandet kan få opphold i Norge og full tilgang til norske velferdsytelser. Dette er en direkte konsekvens av at norske utlendingsmyndigheter aksepterer flerkoneri, all den tid ekteskapene er inngått i utlandet, og disse ektefellene oppholder seg i de samme landene.

La oss være ærlig om hvilken gruppe dette handler om: muslimske menn i Norge med en eller flere koner i utlandet – i tillegg til en i Norge.

Barna som de norske, muslimske mennene får med sine opptil flere koner i utlandet, blir automatisk norske statsborgere. Det vil si at de har full tilgang til Norge, og trenger ikke oppholdstillatelse for å komme hit. Dette er til tross for at de aldri tidligere har satt sine ben på norsk jord, og har så å si ingen tilknytning til Norge – foruten deres norske far, som med viten og vilje bryter loven.

Men ikke nok med det, det blir verre: mødrene deres, altså mannens ulovlige koner, vil også kunne ha krav på familiegjenforening i Norge med bakgrunn i at deres barn er norske statsborgere. Ikke bare undergraver dette våre verdier; det undergraver også bærekraften til den norske velferdsmodellen.

Hvor lang tid går det før vi får flere tilsvarende eksempler i Norge, som vi nylig var vitne til i Sverige; at en kommune bruker 16 millioner kroner på tre leiligheter til en manns tre koner og 16 barn?

Dette er ikke bare prinsipielt galt, men er også med på å ødelegge tilliten folk flest har til systemet.

Flerkoneri er en ukultur, som er forbudt i Norge. Derfor er det et stort paradoks at norske myndigheter i realiteten aksepterer lovbruddene disse muslimske mennene begår i utlandet. Jeg mener dette er et av de verste eksemplene på norske myndigheters berøringsangst og unnfallenhet i møte med ukulturer fra andre land.

Dette er åpenbart et smutthull i loven, som noen kan finne på å utnytte. Jeg legger til grunn at det har skjer allerede. Derfor er det viktig at dette smutthullet umiddelbart tettes, og at regelverket strammes inn. Praksisen som norske myndigheter har lagt seg på, er et tydelig bevis på den grenseløse politiske korrektheten. Det er i realiteten en fallitterklæring.

All fornuft tilser at det må settes en stopper for denne ukulturen umiddelbart. Vi kan ikke fortsette å gjøre knefall for enhver skikk og tradisjon som er uforenlig med vår kultur og våre verdier.

Hva mener du? Er det slik vi vil ha det i Norge? Si din mening i kommentarfeltet!

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]