Illustrasjonsbilde. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Del saken
  •  
  •  
  •  

Den 21 år gamle mannen som ble kritisk skadd da han ble skutt på Holmlia i Oslo fredag, er utenfor livsfare, opplyser politiet til NRK.

To menn i 20-årene ble lørdag pågrepet og siktet for drapsforsøk eller medvirkning til drapsforsøk. De ble mandag varetektsfengslet i to og fire uker.

Politiet hadde tidlig mistanke om at skytingen var en del av et oppgjør i et kriminelt miljø og bekreftet mandag at de jobber konkret opp mot et miljø knyttet til Young Bloods.

21-åringen ble kjørt til sykehus med alvorlige skader i hodet og halsen. Onsdag morgen opplyste politiet til NRK at mannen er utenfor livsfare.

Begge de siktede nekter straffskyld. Oslo-politiet utelukker ikke at det kan bli flere pågripelser.

(©NTB)

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
  •  
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]