Oslo 20150109. Generalsekretær i Islamsk Råd Norge, Mehtab Afsar ved Islamic Cultural Centre sin moské i Tøyenbekken sammen med Imam Hamid ALI Farooq (t.v). Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Islamsk Råd Norge (IRN) tar pause fra arbeidet med Samarbeidsrådet for tros- og livssynssamfunn (STL) i et halvt år.

I en pressemelding IRN og STL la ut onsdag, skriver rådet at de har besluttet å ta pause fra samme dag etter samtaler og behandling i Samarbeidsrådet for tros- og livssynssamfunn (STL). Samtidig opplyser rådet at de er tilgjengelig for samarbeidspartnerne i STL i hele perioden.

Videre heter det at STL ønsker beslutningen velkommen og opplever at det er konstruktivt at IRN tar dette grepet.

– Rådet mener at dette er en klok avgjørelse som gir STL ro til å arbeide videre med viktige utfordringer som ligger innenfor tros- og livssynsfeltet i tiden fremover, skriver IRN og STL blant annet i meldingen.

(©NTB)

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]