White House Chief of Staff John Kelly calls on a reporter during the daily briefing at the White House in Washington, Thursday, Oct. 12, 2017. (AP Photo/Susan Walsh)
annonse

Den noe uvanlige kommentaren fikk pressefolk til å le under den daglige brifingen i Det hvite hus torsdag.

– Hvis ikke ting forandrer seg, kommer jeg ikke til å slutte. Jeg får ikke sparken, og jeg tror heller ikke at jeg kommer til å sparke noen i morgen, sa Kelly.

– Jeg tror ikke jeg får sparken i dag, og jeg er ikke så frustrert i jobben at jeg tenker på å slutte, la han til.

Flere amerikanske medier har den siste tiden meldt om betydelige spenninger innad i Trumps regjering. Utenriksminister Rex Tillerson skal i sommer ha kalt Trump en idiot og truet med å slutte i jobben, ifølge TV-kanalen NBC.

Lederen for utenrikskomiteen i Senatet, republikaneren Bob Corker, hevdet nylig at Det hvite hus er blitt et eldresenter hvor Trumps medarbeidere strever med å holde styr på presidenten.

Corker advarte også om at Trumps trusler mot andre land på sikt kan utløse tredje verdenskrig.

Magasinet Vanity Fair hevdet i en artikkel denne uka at mange av Trumps medarbeidere bekymrer seg for at presidenten er blitt «ustabil». Artikkelen er basert på opplysninger fra ikke navngitte kilder.

Det hvite hus avviser at det er oppstått problemer og sier til Vanity Fair at presidenten er positiv og i godt humør.

NTB-AP

(©NTB)

Annonser
  •  
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]