Amerikanske medier: Trumps tidligere stabssjef avhørt

AP Photo/Seth Wenig

Spesialetterforsker Robert Muellers team har avhørt USAs president Donald Trumps tidligere stabssjef Reince Priebus, melder lokale amerikanske medier. 

Priebus skal ha godtatt å bli avhørt fredag av teamet som etterforsker angivelig russisk innblanding i den amerikanske valgkampen i 2016, og hvorvidt Trumps valgkampteam samarbeidet med Russland for å påvirke presidentvalget under valgkampen i fjor.

Priebus sin advokat William Burck sier intervjuet var frivillig, melder Politico og The Washington Post. Burck sier Priebus svarte på alle spørsmålene med glede. Det er ikke kjent hva slags spørsmål det er snakk om, eller hvor lenge samtalen varte.

Den tidligere stabssjefen har ikke uttalt seg om saken selv, men ifølge Politico skal han ha forberedt seg på samtalene i flere uker.

Det ble tidligere i høst kjent at Priebus er blant de seks Trump-medarbeiderne som har brukt privat epost i embets medfør, ifølge fire tjenestemenn kjent med saken.

(©NTB)


Publisert: okt 14, 2017 @ 2:55 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.