SKI 20161213. Politiet i arbeid. Politifolk patruljerer gatene i Ski. NB! Modellklarert til redaksjonell bruk. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

En mann opereres på sykehus etter å ha fått stikkskader i halsen i en slåsskamp. Hendelsen skjedde på Grønland i Oslo i sjutiden lørdag morgen.

Politiet vet fortsatt ikke hva slags våpen som ble brukt, men har sikret seg overvåkningsbilder fra stedet, ifølge NRK.

– Skadeomfanget er fortsatt uavklart. Vi jobber med å avhøre vitner, sier operasjonsleder Tone Kavli ved oslopolitiet til NTB.

Mannen ble skadd i en slåsskamp, opplyser politiet.

(©NTB)

Annonser

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]