KONGSBERG 20070706: Det er fremdeles mye vann i Numedalslågen og store deler er fortsatt oversvømt. Her fra Kongsberg fredag ettermidag. Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX .
Del saken
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  

En mann, som er av utenlandsk opprinnelse og har bodd i Norge i flere år, skal ha viftet med kniver og virket truende. På et tidspunkt skal politiet ha blitt kontaktet, og etter det Resett erfarer tok det to timer fra hendelsen fant sted til vedkommende ble pågrepet.

– Mannen som oppførte seg truende skal ha vært psykotisk og hatt med seg flere kniver. Politiet skal ha måttet benytte pepperspray, da mannen ikke frivillig la fra seg knivene. Mannen ble senere fraktet til psykiatrisk sykehus, det forteller operasjonsleder Marianne Mørch ved Søndre Buskerud operasjonssentral på telefon til Resett søndag ettermiddag.

Det tok to telefoner før politiet bestemte seg for å rykke ut, det er også bekreftet av operasjonsleder Mørch.

Lokalavisen Laagendalsposten skal ha blitt kontaktet, men ønsket ikke å omtale hendelsen, med begrunnelse i at det dreide seg om et psykiatrisk tilfelle.

(Saken oppdateres)

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]