RICHMOND, VA - AUGUST 18: Firefighters from Henrico and Chesterfield counties raise a large U.S. flag in front of Saint Paul's Baptist Church ahead of the funeral for Virginia State Police Trooper Pilot Berke M.M. Bates August 18, 2017 in Richmond, Virginia. Bates and Lieutenant Pilot Jay Cullen were killed when their Bell 407 helicopter crashed into a wooded area while they were monitoring the civil unrest during the white supremacy 'Unite the Right' rally August 12 in Charlottesville, VA. Chip Somodevilla/Getty Images/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==

En mann skal være skutt ved et universitet i Virginia i USA under en «homecoming»-feiring.

Det delstatseide universitet i Petersburg meldte om skytingen på Twitter og ba alle i området søke dekning.

Politiet i Chesterfield sier hendelsen skjedde klokken 20.25 lokal tid og at de hadde funnet en mann med skuddskader. Han skal ikke være livstruende skadd.

– Vi tror dette er en isolert hendelse og at det ikke utgjør noen ytterligere trussel, sier politiet.

Universitet feiret siste dagen av «homecoming», en årlig amerikansk tradisjon hvor universiteter inviterer tidligere studenter og medlemmer tilbake til skolen.

(©NTB)

Advertisements

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]