En skutt på universitetsområde i USA

Foto: Chip Somodevilla/Getty Images/AFP

En mann skal være skutt ved et universitet i Virginia i USA under en «homecoming»-feiring.

Det delstatseide universitet i Petersburg meldte om skytingen på Twitter og ba alle i området søke dekning.

Politiet i Chesterfield sier hendelsen skjedde klokken 20.25 lokal tid og at de hadde funnet en mann med skuddskader. Han skal ikke være livstruende skadd.

– Vi tror dette er en isolert hendelse og at det ikke utgjør noen ytterligere trussel, sier politiet.

Universitet feiret siste dagen av «homecoming», en årlig amerikansk tradisjon hvor universiteter inviterer tidligere studenter og medlemmer tilbake til skolen.

(©NTB)


Publisert: okt 15, 2017 @ 11:39 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.