Tenåring mistenkt for skoleskyting i Kenya lynsjet av folkemengde

AFP PHOTO / SIMON MAINA

En tenåring mistenkt for å stå bak en skyteepisode på en skole i Kenya lørdag, ble senere lynsjet av en folkemengde. Seks personer ble drept i skoleangrepet.

Folkemengden tok seg inn på en politistasjon i nordvest-Kenya der tenåringen satt i varetekt. Politisjef David Nyaboto sier til nyhetsbyrået DPA at folkemengden tvang seg inn på stasjonen og overmannet politibetjentene.

Lokalbefolkningen skal deretter ha angrepet den 17 år gamle gutten inne på politistasjonen, før de satte fyr på ham. Hendelsen fant sted lørdag ettermiddag.

17-åringen var mistenkt for å tidligere på dagen ha drept seks personer og såret 20 på en videregående skole i byen Lokichogo. To andre væpnede menn skal også ha deltatt i angrepet.

NTB-DPA
(©NTB)


Publisert: okt 15, 2017 @ 5:19 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.