Tre personer funnet døde i leilighet i Oslo

Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Tre personer ble torsdag funnet døde i en leilighet i Oslo. Det er foreløpig ikke mistanke om noe kriminelt, men de avdøde skal obduseres.

– Vi vet ikke hva som har skjedd, vi må avvente en obduksjonsrapport, sier vaktleder Janne Kroglund ved Kriminalvakten i Oslo politidistrikt til VG.

Det skal ikke ha vært noen tegn til ytre skader på de avdøde.

Kroglund sier til NRK at en full obduksjon vanligvis tar tre måneder.

(©NTB)


Publisert: okt 18, 2017 @ 9:08 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.