(FILES) This file photo taken on September 25, 2015 shows people waving Catalan and Catalan independence flags (Estelada) during the Catalan independence coalition "Junts pel Si" (Together for the Yes) party's final campaign meeting for the regional election, in Barcelona. The political summer looks hot in Spain where the separatist government that runs Catalonia multiply their gestures of defiance, determined to organize in two months a prohibited referendum for self-determination, despite threats from Madrid. / AFP PHOTO / Josep LAGO
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Catalonias president Carles Puigdemont har sendt et brev til myndighetene i Madrid der han ikke svarer klart på om regionen har erklært selvstendighet.

Myndighetene i Madrid har bedt de katalanske regionmyndighetene om å gi et klart svar på om regionen har erklært seg selvstendig eller ikke. Det skjedde etter at president Puigdemont tirsdag antydet en uavhengighetserklæring, men utsatte den i håp om dialog med spanske sentralmyndigheter.

I et brev sendt til den spanske regjeringen ber Carles Puigdemont nok en gang om dialog, men svarer ikke direkte på spørsmålet om Catalonia har erklært seg uavhengig.

(©NTB)

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]