A police officer stands guard after an explosion hit a shuttle bus carrying prison guards in Izmir, Turkey, August 31, 2017. REUTERS/Kemal Aslan
annonse

Eksplosjonen inntraff tirsdag ettermiddag i en gate midt i shoppingstrøket i byen Mersin sør i landet idet en politibuss passerte, melder nyhetsbyrået Anadolu.

Øyenvitner forteller om et kraftig smell, og flere ambulanser og brannbiler kom raskt til stedet. Tolv politibetjenter ble såret, men det er ikke kjent hvor alvorlige skader de har.

TV-bilder viser svart røyk som stiger opp fra åstedet og en hvit buss der vinduene er blåst ut og der det brenner i den bakre delen.

Både kurdiske militante grupper og ekstremistgruppa IS har tidligere gjennomført en rekke dødbringende angrep mot tyrkisk politi, men det er foreløpig ikke kjent hvem som eventuelt står bak tirsdagens bombe.

NTB-AFP-AP

(©NTB)

Annonser
  •  
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]