REUTERS/Fabrizio Bensch (GERMANY - Tags: ANNIVERSARY CITYSCAPE)
Del saken
  •  
  •  
  •  

30,7 prosent av innbyggerne i den tyske hovedstaden Berlin har innvandrerbakgrunn. I en bydel er prosentene med personer som enten har innvandret til Tyskland eller har foreldre med innvandrerbakgrunn hele 98.9 prosent. Det fremgår av en statistikk fra Berlins kontor for statistikk for Berlin-Brandenburg, gjengitt i det tyske nyhetsmagasinet Zuerst.

Den 30. juni ble 658.274 utlendinger og 464.868 tyskere med innvandringsbakgrunn talt i hovedstaden, tilsvarende en andel på 30,7 prosent (1.123.142 personer). I enkelte distrikter er andelen utlendinger og personer med innvandringsbakgrunn nesten 100 prosent: i Bezirk Mitte har 92.543 innbyggere, 98,9 prosent, innvandrerbakgrunn.

Ifølge offisiell statistikk er Øst-Berlin minst berørt av fremmede Massing: Treptow-Köpenick med 11,9 prosent, Marzahn (15,7 prosent), Pankow (17,9 prosent) og Lichtenberg (21,4 prosent).

Hele rapporten kan du lese her.

 

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
  •  
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]