In this Oct. 10, 2017 photo a F/A-18 Hornet of the Swiss Air Force performs a highspeed fly and makes the sonic barrier visible when the Swiss Air Force pilots show their skills in the Swiss Alps above Axalp Ebenfluh. At an altitude of 2,200 m above sea level, spectators could marvel at a unique aviation display performed at the highest air force firing range in Europe. (Christian Merz/Keystone via AP)
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Piloten omkom da et spansk F-18-kampfly styrtet på en base utenfor Madrid. Styrten er den andre det spanske luftforsvaret opplever på få dager.

Det amerikanskbygde F-18-flyet styrtet under avgang fra Torrejon de Ardoz-basen, 20 kilometer fra Madrid, opplyser det spanske forsvarsdepartementet.

Torsdag styrtet et spansk Eurofighter-fly som var på vingene i forbindelse med en markering av den spanske nasjonaldagen. Også i denne ulykken omkom piloten.

Det spanske forsvarsdepartementet opplyste da at Eurofighter-flyet gikk i bakken nær militærbasen ved Albacete, rundt 300 kilometer sørøst for hovedstaden.

(©NTB)

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]