Ny kampfly-styrt i Spania

Foto: Christian Merz/Keystone via AP

Piloten omkom da et spansk F-18-kampfly styrtet på en base utenfor Madrid. Styrten er den andre det spanske luftforsvaret opplever på få dager.

Det amerikanskbygde F-18-flyet styrtet under avgang fra Torrejon de Ardoz-basen, 20 kilometer fra Madrid, opplyser det spanske forsvarsdepartementet.

Torsdag styrtet et spansk Eurofighter-fly som var på vingene i forbindelse med en markering av den spanske nasjonaldagen. Også i denne ulykken omkom piloten.

Det spanske forsvarsdepartementet opplyste da at Eurofighter-flyet gikk i bakken nær militærbasen ved Albacete, rundt 300 kilometer sørøst for hovedstaden.

(©NTB)


Publisert: okt 17, 2017 @ 7:24 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.