Egypt's riot police and vehicles are seen in the Nile island of al-Warraq one day after security forces clashed with residents while attempting to demolish illegal buildings, in the south of Cairo, July 17, 2017. Picture taken July 17, 2017. REUTERS/Amr Abdallah Dalsh
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Åtte medlemmer av sikkerhetsstyrkene ble i tillegg såret. Sammenstøtet skjedde fredag i al-Wahat al-Bahriy-distriktet i Giza, rundt 135 kilometer fra hovedstaden.

Så langt har ingen gruppe tatt ansvar for hendelsen, som også omtales av flere egyptiske medier.

Egypt har hatt unntakstilstand siden en rekke bombeangrep mot koptisk kristne i landet tidligere i år. En fløy av den islamistiske ekstremistgruppa IS er aktiv i landet.

NTB-AP

(©NTB)

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]