Erna Solberg: Det er noen som kaller seg feministregjeringer. Vi bare er det vi!

Skjermdump fra Facebook


Publisert: Oct 20, 2017 @ 6:39 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.
  • Balalaika

    Nå bør vi vel snart være forbi stadiet med fokus på kjønn? Den best kvalifiserte til å utføre oppgaven skal ha jobben, det bør være fokus. Og det er beste løsning for alle parter uansett hvem jobb man snakker om.

  • Tom

    Har du innovertiss er alle muligheter åpne!

  • Gothminister

    Fantastisk hvor opptatt man er i dette samfunn om hva politikere eller næringsdrivende har mellom beina. Hva som henger eller sitter der spiller da ingen rolle. Det som er viktig er at det er rett person på rett plass. Ofte ser vi at det ikke er tilfelle. I dag får man leder jobber kun fordi man er kvinne. Selv om mange mannlige søkere er langt bedre kvalifisert.