Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

VG melder lørdag morgen om at flere personer skal ha blitt skadet i et knivangrep i sentrum av München. Dette bekreftes av den tyske tidsskriften Focus som melder at angrepet skal ha tatt plass på Rosenheimer Platz.

Det meldes at ingen ble alvorlig skadet i angrepet.

Politiet ber folk holde seg unna området og melder om at alle tilgjengelige styrker vil bli satt inn for å finne gjerningsmannen.

 

Politiet oppfordrer også folk gjennom sin twitter-feed til ikke å spre spekulasjoner da det ikke er hjelpsomt på nåværende tidspunkt. De vil holde publikum fortløpende orientert.

 

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]