In this Monday, July 18, 2017, file photo, Malala Yousafzai chats with panelists on stage at a benefit lunch for Girls Inc., a nonprofit organization whose mission is giving confidence to girls, in Omaha, Neb. Two weeks after violence in western Myanmar caused minority Rohingya Muslims to flood into neighboring Bangladesh, global reactions to the crisis have included anger, protests in Islamic country capitals and dismissals by Myanmar authorities. “Every time I see the news, my heart breaks at the suffering of the Rohingya Muslims in Myanmar,” she said in a Twitter message on Tuesday. (AP Photo/Nati Harnik, File)
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Malala Yousafzai (20) ble hetset på sosiale medier etter at et uverifisert bilde av henne ble lagt ut på en pakistansk facebookside, skriver The Telegraph. På bildet er hun kledd i jeans og høyhælte støvletter.

(Skjermbilde fra Facebook)

Pakistanske Malala ble verdenskjent etter at hun fikk Nobels fredspris i 2014, som den yngste personen noensinne som har mottatt denne prisen. Hun ble tildelt fredsprisen etter at hun engasjerte seg for jenters rett til skolegang, og overlevde et attentat der hun ble skutt i hodet for å trosse den lokale Taliban og gå på skolen, selv om Taliban hadde forbudt skolegang for jenter.

Malala startet sine studier på Oxford Universitet i forrige uke, der hun skal studere filosofi, politikk og økonomi.

(Skjermbilde fra Twitter)

Hun har fått mye fått mye kritikk fra folk i sitt hjemland Pakistan for å ha adoptert vestlige skikker. Det er spesielt den vestlige klesstilen, og at hun går ut alene uten sin far, hun får kritikk for.

Det er også flere som støtter henne på sosiale medier, og sier at hun er «Pakistans fremtid».

(Skjermbilde fra Facebook)

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]