Nynazister demonstrerer i Tammerfors

Fra NMR's protest i Falun i Mai. Foto: Ulf Palm/TT / NTB scanpix

Rundt 200 nynazister demonstrerte lørdag i den finske byen Tammerfors, der også rundt 500 motdemonstranter var på plass.  

Rundt halvparten av nynazistene tilhører Nordiska motståndsrörelsen, mens de øvrige knyttes til borgerverngruppen Odins soldater og andre mindre grupper på ytre høyre fløy.

Motdemonstrasjonen blir arrangert av organisasjonen Tammerfors uten nazister, som også har fått tillatelse av politiet til å demonstrere.

Rundt 200 politifolk er på plass i byen for å holde de to gruppene fra hverandre, blant dem både opprørspoliti og ridende politi.

(©NTB)


Publisert: okt 21, 2017 @ 9:10 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.