Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Det skjer en gradvis erstatning av den ikke-muslimske befolkningen i Tyskland med en muslimsk befolkning. Blant barna født i Tyskland de siste fem årene har 40% utenlandske røtter. Befolkningen av nykommere har økt med 24% siden 2005, mens urbefolkningen har falt med 5%. Demografen Michael Paul Witz skrev for et år siden at dersom dagens trender fortsetter, vil tyskerne bli en minoritet i eget land om kanskje 15-20 år.

Det fremkommer av en artikkel som Guy Millière, professor ved Universitetet i Paris og forfatter av 27 bøker om Frankrike og Europa har skrevet for den amerikanske tenketanken Gatestone Institute. Blant befolkningen er misnøyen økende, konstaterer professoren.

Merkels “seier” under det siste valget fremstår i realiteten som en katastrofe for hennes parti, påpeker han. CDU-CSU fikk 33% av stemmene – 9% mindre enn for fire år siden, og det verste resultatet siden 1949. Det sosialdemokratiske partiet (SPD), som sammen med Merkel styrte landet i de siste fire årene, mistet mer enn 5%, og gikk fra 25,7% til 20% av stemmene – det er det verste resultatet i deres historie.

Alternative für Deutschland (AFD), det nasjonal konservative partiet som ble grunnlagt i 2013, fikk 12,6% av stemmene og kom for første gang komme inn i Forbundsdagen. Det marxistiske venstreekstreme partiet Die Linke fikk 9%. Merkel sliter nå med å danne regjeringen sammen med De Grønne og Fridemokratene, som er partier som politisk står langt fra hverandre.

Angela Merkel vil forbli kansler, men mest fordi det ikke er noen andre reelle valg, mener den franske professoren: For seks måneder siden ønsket to tredjedeler av den tyske befolkningen, at hun ble erstattet. Det var bare 8% som ønsket at hun fortsatte, skriver han.  Den tidligere presidenten til Europaparlamentet, Martin Schultz, var SPDs kandidat. Han tilbød ingen endring, og han ledet en fargeløs kampanje.

Tyskland er faktisk allerede et sykt land, og Angela Merkel er en del av denne sykdommen, mener den franske professoren. Han viser i sin artikkel til flere sykdomstegn over lang tid:

Fattigdommen har vært økende, og antall arbeidende fattige vokser. Fattigdommen er ikke bare begrenset til trygdemottakere. Fødselsraten har vært svært lav i mange år. Den begynte å avta i 1967 og falt raskt til 1,5 barn per kvinne. Befolkningen er aldrende.

Gravd sin egen grav
Tyskland begynte tidlige å akseptere tyrkiske innvandrere, som ville kompensere for mangel på arbeidskraft. I 2000 nådde antall innvandrere 3,5 millioner. Importen av muslimske innvandrere resulterte i en langsom islamisering av landet. Moskeer ble bygget i de større byene. Koranskolene ble åpnet. Islam ble integrert i offentlige læreplaner.

Merkel søkte konstant konsensus og samarbeidet med sosialdemokratene i åtte av de tolv årene hun til nå har sittet som kansler. Tyskerne syntes å akseptere denne ordningen inntil Merkel besluttet å åpne grensene til Tyskland for en stor bølge av flyktninger og innvandrere fra Midtøsten i august 2015. Mer enn 1,5 millioner mennesker kom inn i landet uten å bli undersøkt. De fleste var unge menn som hadde rett til familiegjenforening, skriver Guy Millière i sin artikkel.

Påstanden om at flyktningene ville assimilere seg uten store problemer begynte å kollidere med virkeligheten, mener han. Antall voldtekter ble multiplisert. Volden økte. Innen 2016 ble nesten halvparten av forbrytelsene i Berlin begått av innvandrere som nylig var kommet. Jihadistiske nettverk ble dannet. Folk begynte å oppleve terrorhandlinger. Muslimsk antisemittisme førte til angrep på synagogene. Velferdskostnadene økte dramatisk.

Det er for øyeblikket ikke noe som tyder på at den negative tendensen for Tyskland vil endre seg, konkluderer den franske professoren. Tyskland er på rask vei mot å bli muslimsk.

 

Les mer:

Millière, Guy: Islamsk mørke sænker sig over Tyskland. Gatestone Institute, 20.10.2017

 

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]