Tyskland på vei mot islamsk mørke

Boris Roessler/dpa via AP,file

Det skjer en gradvis erstatning av den ikke-muslimske befolkningen i Tyskland med en muslimsk befolkning. Blant barna født i Tyskland de siste fem årene har 40% utenlandske røtter. Befolkningen av nykommere har økt med 24% siden 2005, mens urbefolkningen har falt med 5%. Demografen Michael Paul Witz skrev for et år siden at dersom dagens trender fortsetter, vil tyskerne bli en minoritet i eget land om kanskje 15-20 år.

Det fremkommer av en artikkel som Guy Millière, professor ved Universitetet i Paris og forfatter av 27 bøker om Frankrike og Europa har skrevet for den amerikanske tenketanken Gatestone Institute. Blant befolkningen er misnøyen økende, konstaterer professoren.

Merkels “seier” under det siste valget fremstår i realiteten som en katastrofe for hennes parti, påpeker han. CDU-CSU fikk 33% av stemmene – 9% mindre enn for fire år siden, og det verste resultatet siden 1949. Det sosialdemokratiske partiet (SPD), som sammen med Merkel styrte landet i de siste fire årene, mistet mer enn 5%, og gikk fra 25,7% til 20% av stemmene – det er det verste resultatet i deres historie.

Alternative für Deutschland (AFD), det nasjonal konservative partiet som ble grunnlagt i 2013, fikk 12,6% av stemmene og kom for første gang komme inn i Forbundsdagen. Det marxistiske venstreekstreme partiet Die Linke fikk 9%. Merkel sliter nå med å danne regjeringen sammen med De Grønne og Fridemokratene, som er partier som politisk står langt fra hverandre.

Angela Merkel vil forbli kansler, men mest fordi det ikke er noen andre reelle valg, mener den franske professoren: For seks måneder siden ønsket to tredjedeler av den tyske befolkningen, at hun ble erstattet. Det var bare 8% som ønsket at hun fortsatte, skriver han.  Den tidligere presidenten til Europaparlamentet, Martin Schultz, var SPDs kandidat. Han tilbød ingen endring, og han ledet en fargeløs kampanje.

Tyskland er faktisk allerede et sykt land, og Angela Merkel er en del av denne sykdommen, mener den franske professoren. Han viser i sin artikkel til flere sykdomstegn over lang tid:

Fattigdommen har vært økende, og antall arbeidende fattige vokser. Fattigdommen er ikke bare begrenset til trygdemottakere. Fødselsraten har vært svært lav i mange år. Den begynte å avta i 1967 og falt raskt til 1,5 barn per kvinne. Befolkningen er aldrende.

Gravd sin egen grav
Tyskland begynte tidlige å akseptere tyrkiske innvandrere, som ville kompensere for mangel på arbeidskraft. I 2000 nådde antall innvandrere 3,5 millioner. Importen av muslimske innvandrere resulterte i en langsom islamisering av landet. Moskeer ble bygget i de større byene. Koranskolene ble åpnet. Islam ble integrert i offentlige læreplaner.

Merkel søkte konstant konsensus og samarbeidet med sosialdemokratene i åtte av de tolv årene hun til nå har sittet som kansler. Tyskerne syntes å akseptere denne ordningen inntil Merkel besluttet å åpne grensene til Tyskland for en stor bølge av flyktninger og innvandrere fra Midtøsten i august 2015. Mer enn 1,5 millioner mennesker kom inn i landet uten å bli undersøkt. De fleste var unge menn som hadde rett til familiegjenforening, skriver Guy Millière i sin artikkel.

Påstanden om at flyktningene ville assimilere seg uten store problemer begynte å kollidere med virkeligheten, mener han. Antall voldtekter ble multiplisert. Volden økte. Innen 2016 ble nesten halvparten av forbrytelsene i Berlin begått av innvandrere som nylig var kommet. Jihadistiske nettverk ble dannet. Folk begynte å oppleve terrorhandlinger. Muslimsk antisemittisme førte til angrep på synagogene. Velferdskostnadene økte dramatisk.

Det er for øyeblikket ikke noe som tyder på at den negative tendensen for Tyskland vil endre seg, konkluderer den franske professoren. Tyskland er på rask vei mot å bli muslimsk.

 

Les mer:

Millière, Guy: Islamsk mørke sænker sig over Tyskland. Gatestone Institute, 20.10.2017

 


Publisert: Oct 22, 2017 @ 2:07 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.

Jan Simonsen

Journalist
 • Infowarrior

  Berlinmuren vil bli gjenreist, men denne gangen blir det muslimer og kristne på hver sin side.

 • DrD .

  Forfallet av Tyskland startet etter andre verdenskrig. Tyskerne ble av de allierte holdt nede og ble kollektivt avstraffet for nazistenes ødeleggende politikk.
  Når tyskere så ble indoktrinert gjennom skolesystemet, og menn aldri fikk være menn pga feminismen, så skapte dette en grobunn for globalistenes islamifisering av Tyskland som døråpner til vesten.
  Vi ser med nyttårsvoldtektene i Tyskland hvor tafatte folket er blitt. Ingen løfter en finger, og myndigheter og politi slår hardt ned på alle som tar til orde mot den totale forvandlingen og utraderingen av samfunnet.
  Dagens mennesker er et resultat av hundre tusen års selektiv utvikling hvor de sterke overlevde. Disse genene lever i oss alle, så den dagen en person, et samfunn, eller her, tyskere blir presset for langt, så vil det bli slått tilbake.
  Når en kultur må kjempe for sin overlevelse blir det ikke pent.

 • Orsen330

  Invasjonen er i gang. Skal ikke forundre meg om Snåsamannen får rett. Korset i det norske flagget blir erstattet med….?

 • Emperor

  Norske kvinner, på tide å få flere barn!

 • tore

  Tyskland (og Sverige) går opp i limingen. Det rakner. Det er en ønsket utvikling. Trist som f.

 • Torgunn

  Tyskland trodde tyrkere ville reise tilbake etterhvert. Det gjorde de også, som pendlere.
  Det er utrolig mange tysktalende menn i Tyrkia. De reiser vel tilbake når de kan heve sin tyske pensjon? Muslimsk diaspora i Europa mister ikke kontakten med opprinnelseslandet, heller ikke i etterfølgende generasjoner. Alle milliardene til integrering er forgjeves.
  Muslimer tar sin steinalderkultur med seg til Europa og forlanger god plass til den.
  Islam må forbys. Begrunnelse er at islam som er totalitær og undertrykkende ideologi, undergraver vårt demokrati, hindrer likestilling og slrger for at velferden ikke er brekraftig.
  Er det mulig å luke øyenen for denne negative utviklingen?
  Det liberale dilemma: man skal ikke være så liberal at det skjer på bekostning av den frihet vi har tilkjempet oss. Det er ikke liberalt å godta islam, det er en dødsfelle.

  • Folkeavstemming og demokrati

   Et demokrati har lover som er tilpasset folket og tiden vi lever i.
   Muslimene MÅ og SKAL følge Koranens og Sharialoven. Alle andre lover er laget av mennesker, og kan ikke godtas, da det er kun Koranens påbud som gjelder for Muslimene. Begrepet “Moderate Muslimer” er ikke mulig da begrepet strider mot alt i den Muslimske lære, og ære.

 • Høyreekstrem???

  Angela Merkel er et tydelig bevis på at det tyske demokratiet er svakt. Det er åpenbart fullt mulig for kansleren å opptre egenrådig og despotisk, med de konsekvenser det medfører for land og folk. Merkel har brukt denne muligheten.

  Europa har kun et land der demokratiet settes høyt og et reellt folkestyre motvirker egenrådige maktpolitikere fra å styre landet etter eget forgodtbefinnende mellom valgene. Det er som kjent Sveits.

  Til tross for den sveitsiske suksessen er det ingen av de europeiske politikere som ønsker å kopiere suksessen i eget land. Isteden går man i motsatt retning, ved å overføre beslutninger til overnasjonale ikke-folkevalgte institusjoner, og dermed uthules demokratiet til en floskel.

  Dersom det tyske folk hadde fått rett til å ta flertallsavgjørelser i valg ville neppe Merkel fått folkets tilslutning til å utøve sin ekstreme innvandringspolitikk.

 • OlaPedersen

  Dette leder mot krig eller underkastelse. Forferdelig, jeg blir så sint på alle jeg kjenner som fortsatt ikke tør å se hva som skjer.

  • Per Sigvald Johansen

   Vi får jo håpe det ender i krig, en krig som må komme mens vi ennå kan vinne!
   Det er jo i praksis borgerkrig mange steder, blant annet i Sverige.

 • Geir Ivar Jørgensen

  Det er konsekvensen av villet politikk i EU, som Tyskland selv har vært ledende for å innføre. Det er konsekvenser av EU doktrinen: “Fri flyt over åpne grenser, uten regulering og begrensning”. En doktrine som multinasjonale globaliserte korporasjoner står bak i henhold til ny-liberalismens totalitære kapitalisme.

  Så lenge man ikke endrer på de grunnleggende politisk villede årsaker til disse konsekvenser, vil det bare fortsette. At vi i Norge via EØS-avtalen abonnerer på den samme doktrine og politikk gjør at vi rammes av de samme konsekvenser. Vi kan orden opp i eget land ved å avslutte EØS-avtalen. Uten at vi gjør det vil samme utvikling også fortsette i Norge.

  Så lenge vi lar den kapitalistiske korporative pengemakten styre politikken, så er det lite håp om endring til det bedre.

  • Knut Tiller

   Enig! EU/Schengen er en underkommunisert årsak til mange innvandringsproblemer. At 25 millioner mennesker har vandret fra øst til vest i Europa er det ingen i Norge som snakker om. Hvis nasjonalstatene hadde vært selvstendige med full grensekontroll ville heller ikke ikke-vestlig innvandring antatt samme volum. I tillegg ville kriminaliteten hatt langt dårligere arbeidsvilkår.”

   • Cecilie_M

    Enig utfordringene med EU/EØS/Schengen medlemskapet vårt er ofte elefanten i rommet ingen av våre folkevalgte vil snakke om, men når vi har avgitt “alle” suverenitet og selvråderett til EU så er det fint lite vi som nasjon kan gjøre selv om våre politikere gir uttrykk for noen annet med mindre vi melder oss ut, eller krever reformering av disse avtalene.

  • Triturus cristatus

   Hei!

   Vanligvis når innvandringskritikere diskuterer innvandring, så rases det mot “sosialister som ødelegger landet”, etc. Sjeldnere ser man harmen rettet mot multinasjonale globaliserte korporasjoner, som du nevner.

   Selv er jeg av den oppfatning at begge har skyld i at ting har blitt som de har blitt. Vi har en uhellig allianse mellom en kynisk og global storkapital som aldri tenker annet enn kortsiktig økonomisk vinning og en vestlig venstreside som har blitt aldeles ideologisk forblindet, som bare ser negative sider ved sin egen sivilisasjon, som dyrker alt fremmed, og dessuten har et fryktelig naivt syn på menneskenaturen og flerkultur.

   Jeg leser ofte Document. Dette er et av våre fremste innvandringskritiske nettsider. Nettstedet har en ganske høyreorientert profil, og jeg tror det i veldig liten grad appellerer til venstreorienterte. Nettsiden er vel snarere et yndet hatobjekt for disse. Det samme gjelder vel folk som Storhaug og Listhaug.

   Jeg tenker at det ikke MÅ være slik at venstreorienterte er for en stor ikke-vestlig innvandring, selv om det er slik i dag. Om en kunne få dem til å forstå konsekvensene av fortsatt høy ikke-vestlig innvandring for vårt lands trygghet, frihet, sekularitet, ytringsfrihet, velstand, etc., så kanskje mange hadde skiftet mening. Det finnes jo også miljøargumenter mot masseinnvandringen.

   Kanskje du har noen tanker om hvordan innvandringsskeptikere i større grad kan appellere til venstreorienterte?

  • Cecilie_M

   Nettopp Geir, slik er det desverre! Vi må enten melde oss ut av EØS og Schengen eller sørge for reformering og/eller reforhandling av dagens medlemskap av disse.

 • Per Sigvald Johansen

  Finnes det ingen, i militæret for eksempel, som kan ta over og få slutt på denne galskapen?

 • Per Øivind Næss

  Krig er på vei til Europa, igjen. Europeere er gode på krig så det som kommer blir en total krig. Hva som kommer ut i andre enden er usikkert, noe som beror på når konflikten starter. Unge som ønsker en god fremtid kan med fordel finne sin fremtid i andre deler av verden.

  • fruityloops

   Hvis det blir krig i Europa igjen kan land som Sverige, Tyskland og Frankrike bare glemme selvstyre etterpå.

 • Fjellape

  Dette er et resultat av det løgnaktige antidemokratiske tyrraniet vesteuropa ble påtvunget etter krigen. Det var og er forbudt å kritisere innvandring for da er du rasistnazistfascist, og blir skreket og slått ned ja til og med arrestert for “hat”.

  Demokrati forutsetter ytringsfrihet og det har vi ikke hatt i Europa etter andre verdenskrig.

 • Magnus M. Roving

  Har akkurat tvunget meg til å se NRK Dagsrevyen, og som sedvanlig ble noen brunbeiset for å ha andre oppfatninger en redaksjonen i statskanalen.

  Journalistiske grep blir brukt til å knytte Alternative für Deutschland, AfD til Hitler.

  https://uploads.disquscdn.com/images/dd2262c6ab132ba57f90c9871d19e83e876d5d8527e613f6ec33da47cf032568.jpg

 • SkremtGammelGubbe

  Du har dessverre helt rett!