Foto: ANDERS WIKLUND / NTB scanpix
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

En 21 år gammel mann er pågrepet og mistenkt for drapsforsøk etter å ha kastet en gjenstand inn på et utested i Sverige natt til søndag. 

– Vi har forhørt 21-åringen i morges, det er alt jeg kan si nå, sier Kim Hild, pressetalsperson i Syd politiregion.

Politiet i Skåne bekrefter at mannen kastet to gjenstander inn på utestedet i Ängelholm og at han er pågrepet. De opplyser også at bombegruppen har gjort beslag på stedet, men vil ikke gå ut med mer informasjon om hendelsen, som skjedde rundt klokken 01 natt til søndag.

Ifølge nettsiden til utestedet kastet mannen flere brannbomber og hadde på seg noe som lignet et bombebelte med elektronikk. De ansatte hevder også at mannen hadde flere brannbomber og religiøse skrifter i sekken.

Sikkerhetspolitiet Säpo er informert om hendelsen, men er ikke koblet inn i saken.

En person ble skadd da vedkommende ble truffet av glassbiter.

(©NTB)

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]