Mann pågrepet etter angivelig gisselsituasjon i britisk bowlinghall

Tungt væpnet britisk politi på plass i Nuneaton søndag. Foto: Aaron Chown/ AP / NTB scanpix

Britisk politi har stormet en bowlinghall i byen Nuneaton og pågrepet en bevæpnet mann som skal ha tatt gisler. Ingen kom til skade.

– Våpenspesialister og forhandlere fra politiet, sammen med brannvesen, ambulanse og helikopterstøtte, rykket ut til bowlinghallen i St. David’s Way, Bermuda Park. En mann er pågrepet og er i politiets varetekt, skriver Warwickshire Police i en pressemelding.

Videre heter det at alle i bowlinghallen og på nærliggende eiendommer ble evakuert i sikkerhet, og at ingen ble skadd i hendelsen.

Politiet bekrefter at de rykket ut etter «meldinger om en væpnet mann i Nuneaton». De verken bekrefter eller avkrefter at det var snakk om en gisselsituasjon, slik flere britiske medier melder.

Tidligere søndag meldte Sky News at to medlemmer av staben var tatt som gisler i bowlinghallen. Ifølge daglig leder ved bowlinghallen var gisseltakeren antakeligvis ekskjæresten eller eksmannen til en av de to ansatte.

Ifølge vitner bar han en avsagd jakthagle på ryggen, og oppførte seg truende.

–Vi vil takke lokalbefolkningen for deres tålmodighet og samarbeid mens våre tjenestefolk håndterte situasjonen. Vi er glade for å ha fått til en fredelig løsning på hendelsen, og for at ingen ble skadd. Jeg vil forsikre lokalsamfunnet i Nuneaton om at denne hendelsen ikke er relatert til terroraktivitet, sier politisjef Alex Franklin-Smith.

(©NTB)


Publisert: okt 22, 2017 @ 9:07 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.