Police at the scene at Bermuda Park in Nuneaton, central England, where they are dealing with an ongoing incident, Sunday Oct. 22, 2017. A police department in central England says a reported hostage-taking incident at a bowling alley is "unconnected to any terrorist activity." (Aaron Chown/PA via AP)
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Britisk politi har stormet en bowlinghall i byen Nuneaton og pågrepet en bevæpnet mann som skal ha tatt gisler. Ingen kom til skade.

– Våpenspesialister og forhandlere fra politiet, sammen med brannvesen, ambulanse og helikopterstøtte, rykket ut til bowlinghallen i St. David’s Way, Bermuda Park. En mann er pågrepet og er i politiets varetekt, skriver Warwickshire Police i en pressemelding.

Videre heter det at alle i bowlinghallen og på nærliggende eiendommer ble evakuert i sikkerhet, og at ingen ble skadd i hendelsen.

Politiet bekrefter at de rykket ut etter «meldinger om en væpnet mann i Nuneaton». De verken bekrefter eller avkrefter at det var snakk om en gisselsituasjon, slik flere britiske medier melder.

Tidligere søndag meldte Sky News at to medlemmer av staben var tatt som gisler i bowlinghallen. Ifølge daglig leder ved bowlinghallen var gisseltakeren antakeligvis ekskjæresten eller eksmannen til en av de to ansatte.

Ifølge vitner bar han en avsagd jakthagle på ryggen, og oppførte seg truende.

–Vi vil takke lokalbefolkningen for deres tålmodighet og samarbeid mens våre tjenestefolk håndterte situasjonen. Vi er glade for å ha fått til en fredelig løsning på hendelsen, og for at ingen ble skadd. Jeg vil forsikre lokalsamfunnet i Nuneaton om at denne hendelsen ikke er relatert til terroraktivitet, sier politisjef Alex Franklin-Smith.

(©NTB)

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]