Illustrasosfoto: Erik Johansen / NTB scanpix
Del saken
  •  
  •  
  •  

Hovedindeksen på Oslo Børs falt mandag 0,4 prosent til 791,83 poeng etter en økning på nesten 1 prosent fredag.

Omsetningen mandag endte på 3,4 milliarder kroner, og dagens omsetningsvinner ble Yara, så vidt foran Statoil. Yara falt 1,2 prosent mens Statoil økte 0,2 prosent. DNB havnet på tredjeplass med et fall på en halv prosent.

Marine Harvest og Norsk Hydro steg begge med 0,3 prosent

Dagens vinner blant de mest omsatte selskapene på hovedindeksen ble Aker Solutions med en vekst på 4,46 prosent. Taperen ble DNO som falt 3,2 prosent i handelen mandag.

Blant de toneangivende aksjeindeksene i Europa gjorde CAC 40 i Paris det best med en vekst på 0,4 prosent. FTSE 100 i London og DAX 30 i Frankfurt gikk begge opp 0,1 prosent.

Oljeprisen har styrket seg siden fredag, og nordsjøoljen ble mandag ettermiddag omsatt for 57,7 dollar på spotmarkedet. Et fat amerikansk lettolje ved børsslutt ble omsatt for 52,1 dollar.

(©NTB)

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
  •  
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]