Sikkerhetskilder: 13 drept i selvmordsangrep i Nigeria

Illustrasjonsfoto, milits i Nigeria. Foto: AP Photo/George Osodi file

I alt 13 personer ble drept og 16 såret da tre kvinnelige selvmordsbombere gikk til angrep i den nordøstlige byen Maiduguri i Nigeria søndag.

Den første av dem detonerte bombebeltet sitt foran en restaurant i hovedstaden Borno der folk sto i kø for å betale, ifølge en militærkilde.

De andre kvinnene fulgte etter med to andre angrep i byen, noe som resulterte i de 16 sårede.

Angrepene fant sted søndag kveld. Der er snakk om det høyeste dødstallet etter et slikt angrep på mer enn en måned.

Den første bomben gikk av i byområdet Muna Garage der det blant annet er en leir for personer som har flyktet fra den islamistiske gruppa Boko Haram.

Bare siden 1. juni er over 200 mennesker drept i lignende selvmordsangrep, ifølge Reuters.

(©NTB)


Publisert: okt 23, 2017 @ 10:06 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.