Mann drept med sverd og kniv i Stockholm

Foto: ANDERS WIKLUND / NTB scanpix

En mann i 20-årene som mandag ble angrepet med sverd og kniv i Stockholm, er nå død av skadene. Ingen er pågrepet i saken.

Angrepet fant sted utenfor en skole i Alvik i Stockholm mandag ettermiddag. Men skolen var ikke mål for angrepet, opplyste svensk politi.

– Det er ikke skolen som er rammet. Det er en voldsepisode der noen er blitt skadd av andre med en form for stikkvåpen, uttalte pressevakt Eva Nilsson ved politiets operasjonssentral mandag.

Mannen ble sendt til sykehus med ambulanse. Tirsdag bekreftet politiet overfor Aftonbladet at mannen døde av skadene.

Øyenvitner har sett to personer angripe mannen og deretter løpe fra stedet.

Ifølge avisens opplysninger brukte de sverd og kniv, men politiet vil ikke kommentere disse opplysningene.

(©NTB)


Publisert: okt 24, 2017 @ 9:44 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.