Oslo 20150923. Soverom på akuttmottaket på Teisen. Tirsdag åpner Frelsesarmeen et akuttmottak som skal huse 250 flyktninger. Bygget ligger på Teisen, og planen er at barnefamilier og enslige voksne asylsøkere skal bo der én til tre netter mens de venter på plass ved et asylmottak. Foto: Ole Gunnar Onsøien / NTB scanpix

Advertisements

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]