Illustrasjonsbilde. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

En mann i 30-årene ble knivstukket i Stavanger natt til onsdag. Tre timer senere ble en jevnaldrende mann pågrepet.

– Vi rykket ut etter melding fra AMK. Vi var først på stedet og satte i gang førstehjelp på den skadde til ambulansen kom, sier operasjonsleder Brit Randulff i Sørvest politidistrikt til NTB klokken 6 onsdag morgen.

Politiet vet ikke noe om skadeomfanget, bortsatt fra at mannen ikke er kritisk skadd.

– Gjerningsmannen hadde stukket fra stedet, så vi innledet etterforskning og pågrep ham ved Vestre platå ikke langt fra der knivstikkingen skjedde. Han sitter nå i arresten, fortsetter Randulff.

Operasjonslederen kan ikke si noe om en mulig relasjon mellom de to, men sier at begge tilhører et belastet miljø.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 2 natt til onsdag.

(©NTB)

Annonser

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]