OSLO 20100315. Oslo politidistrikt tok mandag i bruk det nye nødnettet som gjør at uvedkommende ikke kan lytte på politiets samband. Politimann med bærbar politiradio. Politibil i bakgrunnen. Foto: Morten Holm / Scanpix
annonse

To menn i henholdsvis 30- og 40-årene er pågrepet og siktet etter at en kvinne ble overfalt og ranet i sitt eget hjem i Vågsbygd i Kristiansand i forrige uke.

Begge har lokal tilknytning til Kristiansand, opplyser Agder-politiet i en pressemelding onsdag formiddag.

– Det har blitt gjennomført avhør av de siktede, og begge har tilstått forholdet, sier etterforskningsleder Ole Segberg.

Det var fredag i forrige uke at en 66 år gammel kvinne ble ranet i sitt eget hjem. Hun ble sendt til sykehus med det som ble beskrevet som omfattende, men ikke alvorlige skader etter hendelsen.

(©NTB)

Annonser
  •  
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]