Raasepori, Finland 20171026. Passenger train near the railroad crossing, where at least four people were killed in a crash between the train and a military truck in Raasepori, Southern Finland on Thursday, 26th Oct., 2017. Foto: Markku Ulander / Lehtikuva / NTB scanpix
Del saken
  •  
  •  
  •  

Minst fire personer mistet livet i en kollisjon mellom en militær lastebil og et tog i Finland torsdag morgen.

Finsk politi opplyser at minst fire er døde, mens det militære foreløpig bare har bekreftet tre dødsfall. De øvrige av de elleve som var i lastebilen, er skadd og kjørt til sykehus etter ulykken, som fant sted på en overgang i Raseborg i nærheten av Ekenäs i det sørlige Finland.

– Det var en kollisjon mellom en militær lastebil, som det var flere personer på, og et tog, sier Veli-Pekka Nurmi, direktør i den finske havarikommisjonen.

Ulykken inntraff i 8-tiden i forbindelse med en øvelse, og det var både vernepliktige og ansatte i forsvaret i Masi-kjøretøyet som ble rammet av toget på den planfrie overgangen.

Nurmi sier at de fleste i lastebilen, var vernepliktige soldater, og at flere av dem er alvorlig skadd.

(©NTB)

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
  •  
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]