Minst fire døde i togulykke i Finland

Foto: Markku Ulander / Lehtikuva / NTB scanpix

Minst fire personer mistet livet i en kollisjon mellom en militær lastebil og et tog i Finland torsdag morgen.

Finsk politi opplyser at minst fire er døde, mens det militære foreløpig bare har bekreftet tre dødsfall. De øvrige av de elleve som var i lastebilen, er skadd og kjørt til sykehus etter ulykken, som fant sted på en overgang i Raseborg i nærheten av Ekenäs i det sørlige Finland.

– Det var en kollisjon mellom en militær lastebil, som det var flere personer på, og et tog, sier Veli-Pekka Nurmi, direktør i den finske havarikommisjonen.

Ulykken inntraff i 8-tiden i forbindelse med en øvelse, og det var både vernepliktige og ansatte i forsvaret i Masi-kjøretøyet som ble rammet av toget på den planfrie overgangen.

Nurmi sier at de fleste i lastebilen, var vernepliktige soldater, og at flere av dem er alvorlig skadd.

(©NTB)


Publisert: okt 27, 2017 @ 10:20 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.