Kurdere melder om irakisk angrep

Foto: AP Photo/Bram Janssen

Kurdiske myndigheter beskylder irakiske styrker for å ha innledet en offensiv mot dem nær grensen til Tyrkia, ifølge kurdiske forsvarskilder.

– Fra og med klokka 6 i dag tidlig har irakiske styrker og iranskstøttede paramilitære styrker angrepet peshmergastillinger ved Zummar-fronten nordvest for Mosul ved hjelp av tungt artilleri. De går videre mot peshmergastillinger, opplyser forsvarskilder i den autonome regionen.

(©NTB)


Publisert: okt 27, 2017 @ 10:32 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.