Asbjørn Ness: Det morsomste intervjuet jeg har hatt, er det jeg aldri fikk med Christine Meyer, dronningen av SSB:

Christine Meyer. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix


Publisert: Oct 27, 2017 @ 11:22 am


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.
 • John Magne Trane

  “I alt oversendte vi 13 spørsmål. Vi spurte om hennes forståelse av SSBs rolle, om hvorfor hun skrev en kronikk om alle de positive effektene av
  innvandring som SSB ikke har regnet med. Om hvorfor hun ikke heller rettet skytset mot SSBs befolkningsfremskrivninger som historisk sett, og nesten konsekvent, har siktet for lavt.”

  Moro lesning. Og tragisk, så resultatet totalt er tragikomisk. Håper Jensen sparker henne i dag, etter at hun som vennetjeneste (for andre gang) fikk jobben av en annen av “Jenteklubben Grei”.

 • spirild2

  Dagens viktigste.

  Hvorfor så få kommentarer?

  Sjokkskadet pga damas og hennes støttespilleres frekkhet?

  • Avatar

   Det er jo ikke stort å si. Folk som Meyer er ikke bare plassert i SSB. De finnes over hele fjøla. Det finnes ikke et offentlig eller statlig kontor i dette landet hvor ikke tentaklene til rødgrøten dominerer.

 • Ole Hansen

  Mannen hennes Victor Norman: “Klart vi har råd til 100.000 flyktninger!”.
  Christine Meyer: Hvis hun skal gå i demonstrasjonstog for noe, så er det for at det fortsatt skal være innvandring til Norge.
  Og hennes kronikk om om alle de positive effektene av innvandring som SSB ikke har regnet med. Om hvorfor hun ikke heller rettet skytset mot SSBs befolkningsfremskrivninger som historisk sett, og nesten konsekvent, har siktet for lavt?

  Med andre ord. Jævla skremmende. Se også tidligere artikler om denne nye SSB dronningen. http://resett.no/?s=SSB

  Kan forvente svenske tilstander (mørklegging) fra SSB med en sånn direktør!

 • Balalaika

  Det verste med hele saken er at ikke folket reagerer mer – apatisk leser de overskrifter av gammel vane og resten overlates til det autonomiske nervesystem…

  • Øyvind Amundsen

   Folk i Norge reagerer nesten ikke. Vi er på god vei til å bli et folkeslag uten ryggrad. Vi har på flere måter for godt her i landet. Folk bryr seg ikke hvis de ikke selv blir rammet uten å kunne se helhetsbildet. Venstresiden har greid å befeste nøkkelstillinger i det norske samfunn. Se bare på NRK

   De borgerlige har virkelig sovet i timen, meg forstått ligger ssb under Finansdepartementet og således skulle det ikke Være noe stort problem å avsette nåværende leder der eller hva?
   Meg forstått ble hun ansatt av nåværende borgerlige regjering, hvordan kunne de Være så komplett idiot?

 • Høyreekstrem???

  Både Meyer og hennes mann, fremstår som to ekstremister, eller radikaliserte liberalister.

  Meyer som leder av SSB kan sammenlignes med å gi SIAN tildelingsmyndigheten av økonomiske bidrag til religiøse/kulturelle organisasjoner. Ja, du gjetter riktig dersom du tror det da ville oppstå skjevheter i tildelingene.

 • Jens Hansen
 • Jens Hansen

  Leste artikkelen i Aftenposten.
  De har vist en glansbilde fotograf.
  Nei ikke han som tar bilder av Siw, Erna eller Listhaug.
  Denne ser ut til å ha greie på fotografering.
  https://www.aftenposten.no/amagasinet/i/Gvn9l/SSB-direktor-Christine-Meyer-snakker-for-forste-gang-om-braket-Overraskende-mye-trykk

 • Emperor

  SSB statistikk hevder at det “kun” er 130 000 muslimer i Norge. Ahahahahahaha, løgn, løgn, løgn

 • IdiAlpine

  Suverent godt skrevet 🙂