Illustrasjonsbilde. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

En mann i 50-årene er varetektsfengslet etter at politiet fant mellom 250 og 300 våpen hjemme hos ham, ifølge TV 2. 

– Det er et stort beslag. Vi har funnet mellom 250 og 300 våpen. Vi vet foreløpig ikke hvor mange våpen som er funksjonelle, men det er i hovedsak snakk om automatvåpen, sier politiinspektør Yngve Skovly til kanalen.

Av hensyn til etterforskningen er politiet svært tilbakeholdende med opplysninger om våpenbeslaget.

– Så langt er det ikke noe som tyder på at dette er våpen som er tenkt brukt til terror eller for å gjennomføre andre alvorlige straffbare handlinger. Men med et slikt omfang er vi selvfølgelig redd for det skal havne i feil hender, sier Skovly.

Politiet ønsker foreløpig ikke å si noe om hvordan mannen skaffet seg våpnene eller hva han har sagt at de skulle brukes til.

Det var informasjon fra Tollvesenet som gjorde at politiet fikk rettens kjennelse til ransaking og slo til mot mannens bopel. Han ble 20. oktober varetektsfengslet i Sunnmøre tingrett. Kjennelsen fra retten er unntatt offentlighet.

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]