FILE PHOTO - A man passes an Interpol logo during the handing over ceremony of the new premises for Interpol's Global Complex for Innovation, a research and development facility, in Singapore September 30, 2014. REUTERS/Edgar Su/File Photo
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

En 35-år gammel leiemorder etterlyst av Interpol skal ha blitt arrestert i Ungarn tirsdag, da myndigheter stoppet en mengde migranter nær den serbiske grensen, dette ifølge Reuters.

Mannen skal ha myrdet 70 personer i sitt hjemland Pakistan og er kjent som “den pakistanke slakteren”.

Østerikske myndigheter skal ha fått tips om at mannen var på vei mot Østerrike og skal ha meldt fra til ungarske kolleger. De har ikke identifisert mannen utover dette, og viser til østerikske databeskyttelsesregler

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]