Pakistansk migrant etterlyst for mord på 70 personer arrestert ved EUs grense

REUTERS/Edgar Su/File Photo

En 35-år gammel leiemorder etterlyst av Interpol skal ha blitt arrestert i Ungarn tirsdag, da myndigheter stoppet en mengde migranter nær den serbiske grensen, dette ifølge Reuters.

Mannen skal ha myrdet 70 personer i sitt hjemland Pakistan og er kjent som “den pakistanke slakteren”.

Østerikske myndigheter skal ha fått tips om at mannen var på vei mot Østerrike og skal ha meldt fra til ungarske kolleger. De har ikke identifisert mannen utover dette, og viser til østerikske databeskyttelsesregler


Publisert: okt 27, 2017 @ 9:23 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.