Talsperson innrømmer at George H.W. Bush (sr.) klår på kvinner

George H.W. Bush og Heather Lind. AP Photo/File

Skuespilleren Heather Lind skal ha lagt ut en instagrampost der hun anklager George H.W Bush (93) for seksuell aggresjon, det melder Breitbart. Hun hevder den tidligere amerikanske presidenten tok på henne under en fotografering. Instagramposten skal siden ha blitt slettet. Lind skal også ha sagt at Bush fortalte en grov vits.

Ifølge en annen skuespiller, Jordana Grolnick, skal Bush under en annen fotoseanse ha tatt på hennes bakdel, samt spurt kvinnen om hun ville vite hvem som var hans favorittryllekunstner. Hun skildrer hvordan han svarte på sitt eget spørsmål og sa “David Cop-a-Feel”, mens hendene hans boret seg inn i huden hennes.

Grolnick sier at hun ble advart på forhånd om Bushs tendenser til å klå.

Jim McGrath, som er talsperson for Bush, innrømmer at den tidligere presidenten, som har sittet i rullestol i fem år, ofte forteller den samme vitsen og at han ved noen anledninger har klappet kvinner på baken.

– Noen har sett på det som uskyldig, andre har åpenbart funnet det upassende, sier han.


Publisert: okt 27, 2017 @ 10:22 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.