Talsperson innrømmer at George H.W. Bush (sr.) klår på kvinner

George H.W. Bush og Heather Lind. AP Photo/File

Skuespilleren Heather Lind skal ha lagt ut en instagrampost der hun anklager George H.W Bush (93) for seksuell aggresjon, det melder Breitbart. Hun hevder den tidligere amerikanske presidenten tok på henne under en fotografering. Instagramposten skal siden ha blitt slettet. Lind skal også ha sagt at Bush fortalte en grov vits.

Ifølge en annen skuespiller, Jordana Grolnick, skal Bush under en annen fotoseanse ha tatt på hennes bakdel, samt spurt kvinnen om hun ville vite hvem som var hans favorittryllekunstner. Hun skildrer hvordan han svarte på sitt eget spørsmål og sa “David Cop-a-Feel”, mens hendene hans boret seg inn i huden hennes.

Grolnick sier at hun ble advart på forhånd om Bushs tendenser til å klå.

Jim McGrath, som er talsperson for Bush, innrømmer at den tidligere presidenten, som har sittet i rullestol i fem år, ofte forteller den samme vitsen og at han ved noen anledninger har klappet kvinner på baken.

– Noen har sett på det som uskyldig, andre har åpenbart funnet det upassende, sier han.


Publisert: Oct 27, 2017 @ 10:22 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

 • Gjest

  Etter årlige Bohemian Groove deltagelser og homoerotiske aktiviteter der så er vel dette en antinyhet som skal hysje ned realitetene og overdøve fakta jfr dagens facebooksladder der alle menn er perverterte overgripere.

 • LarsFlakstad

  Usmakelig å drive på å herse med gamle President Bush på denne måten 🙁

 • Gothminister

  Ingen har vel daua av og bli tatt på. Men det har jo gått populisme i disse dager å skrike overgrep om man blir berørt. Samfunnets galskap vil aldri ta en slutt.

 • >Noen har sett på det som uskyldig, andre har åpenbart funnet det upassende, sier han.

  Han gjør det for å dominere over folk, menn og damer. Er ikke så uskyldig som han skal ha det til. Mange andre som holder på sånn i D.C og hollyweird.