Oslo 20170519. Grøtt / NTB scanpix
annonse

Politiet har anholdt 15 personer etter at en ulovlig markering førte til slagsmål på Tøyen i Oslo.

– De hadde kommunistiske flagg, røde masker og bengalske lys. Da toget nærmet seg Tøyen utbrøt det slåsskamp mellom personene i toget og andre ungdommer som ikke var enige i demonstrasjonen, sier operasjonsleder i politiet, Gjermund Stokkli, til NTB.

Politiet stanset raskt slagsmålet, og anholdt 15 personer på stedet.

annonse

Mellom 20 og 50 personer gikk i toget som angivelig skulle markere at det er 100 år siden oktoberrevolusjonen i Russland. Politiet hadde ikke fått beskjed om markeringen og anser den derfor som ulovlig.

Det er ikke meldt om skadde personer, opplyser politiet.

(©NTB)

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon