Illustrasjonsfoto: Sara Johannessen / SCANPIX
annonse
annonse

Spansk politi har pågrepet fire menn som er mistenkt for en gruppevoldtekt av en dansk kvinne på ferieøya Gran Canaria, skriver danske Ekstra Bladet. Det var i desember i fjor at kvinnen ble stoppet av en ukjent mann da hun var på vei hjem fra byen. Mannen tvang henne med til et øde sted og voldtok henne. Kvinnen skal ha besvimt, og da hun våknet, lå en annen mann over henne. Hun greide å da å vri seg løs og komme seg unna.

Videoovervåkning på stedet viser at kvinnen hadde blitt utsatt for en voldsom gruppevoldtekt, der flere menn byttet på å forgripe seg på henne. Fire menn hadde voldtatt henne. Da den femte forsøkte seg, våknet offeret. Hun greide å komme seg fri etter å ha kjempet mot overgriperen i flere minutter.

Det er fire marokkanske menn i alderen 26 til 32 år som er arrestert. Politiet leter fremdeles etter den femte mannen fra overvåkingsvideoen.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon