Illustrasjonsfoto: Sara Johannessen / SCANPIX
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Spansk politi har pågrepet fire menn som er mistenkt for en gruppevoldtekt av en dansk kvinne på ferieøya Gran Canaria, skriver danske Ekstra Bladet. Det var i desember i fjor at kvinnen ble stoppet av en ukjent mann da hun var på vei hjem fra byen. Mannen tvang henne med til et øde sted og voldtok henne. Kvinnen skal ha besvimt, og da hun våknet, lå en annen mann over henne. Hun greide å da å vri seg løs og komme seg unna.

Videoovervåkning på stedet viser at kvinnen hadde blitt utsatt for en voldsom gruppevoldtekt, der flere menn byttet på å forgripe seg på henne. Fire menn hadde voldtatt henne. Da den femte forsøkte seg, våknet offeret. Hun greide å komme seg fri etter å ha kjempet mot overgriperen i flere minutter.

Det er fire marokkanske menn i alderen 26 til 32 år som er arrestert. Politiet leter fremdeles etter den femte mannen fra overvåkingsvideoen.

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]