Høyreorienterte LGBT-mennesker et problem for The Guardian

AFP PHOTO/ Dibyangshu SARKAR.

Arwa Mahadawi skriver i The Guardian om sin bekymring for fremveksten av det hun kaller LGBT-høyrefløyen. Hun hevder dette er en gruppe velstående og inflytelsesrike homofile, hvite menn som støtter Trump-administrasjonen som hun mener blir stadig mer rasisitisk, sexistisk og homofobisk.

Hun hevder videre at høyreorienterte partier bruker homofile for å avlede folk og “dempe stanken fra deres hat” og skriver at høyresiden ikke egentlig er de homofiles venner og hinter til at de kommer til å ville diskriminere homofile om de får sjansen.


Publisert: okt 28, 2017 @ 7:52 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.