Foto: ANDERS WIKLUND / NTB scanpix

Flere skudd ble natt til lørdag avfyrt mot boligen til en politimann i den svenske byen Västerås.  

Politimannen og hans familie lå og sov da skuddene ble avfyrt mot huset. Ingen ble skadd, men familien er nå ført til et beskyttet sted.

Hendelsen behandles som et drapsforsøk. Ifølge opplysninger til Aftonbladet ble de om lag 20 skuddene avfyrt med automatvåpen.

Västerås ligger nordvest for Stockholm.

(©NTB)

Annonser

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]