Tyrkia har pågrepet 49 utlendinger mistenkt for IS-tilknytning

Foto: REUTERS/Umit Bektas TPX IMAGES OF THE DAY

Tyrkisk politi har pågrepet 49 utlendinger i hovedstaden Ankara. Alle er mistenkt for å være knyttet til IS, melder et statlig tyrkisk nyhetsbyrå.

Lørdagens melding fra Anadolu kommer tre dager etter at politiet meldte at 62 personer var pågrepet i Istanbul, hvorav 58 var utlendinger. Også disse er mistenkt for å ha bånd til IS.

Den ytterliggående islamistgruppa anklages for en rekke terrorangrep i Tyrkia i 2015 og 2016 som tok livet av hundrevis av mennesker.

Tusenvis av mistenkte IS-tilhengere sitter allerede i tyrkiske fengsler.

(©NTB)


Publisert: okt 29, 2017 @ 11:30 am


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.