Police provide security at Paddington mainline train station in London, after a terrorist incident was declared at nearby Parsons Green subway station Friday, Sept. 15, 2017. A bucket wrapped in an insulated bag caught fire on a packed London subway train early Friday, sending commuters running for safety at the height of the morning rush hour. (Andrew Matthews/PA via AP)
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Breitbart London spurte flere politistyrker i Storbritannia om deres definisjon av fiendtlighet i denne konteksten, og ble henvist til ordboksdefinisjonen på ordet, som inkluderer uvennlighet og motvilje. Mediet ble også henvist til nasjonale institusjoner, College of Policing og Crown Prosecution Service, begge er klare på at det ikke finnes noen presis og tydelig jurdisk definisjon av fiendtlighet.

Crown Prosecution Service nevner også ord som tilsvarer forakt og trass på norsk. Politiet i Nord-Yorkshire sendte Breitbart London en definisjon på hatkriminalitet som innebærer et hvilket som helst kriminell handling som er ansett av offeret eller noen andre for å være motivert av hat.

I en manual fra Crown Prosecution Service heter det blant annet:

-Offeret trenger ikke å rettferdiggjøre eller å fremlegge bevis for sine mistanker og politifolk skal ikke utfordre dette inntrykket direkte. Bevis for fiendtligheten er ikke påkrevet for at en hendelse skal bli registrert som hatkriminalitet.

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]