Venstreekstreme Antifa-aktivister til angrep mot Identitærbevegelsen

Politiet sikrer området for en demonstrasjon fra Identitærbevegelsen i Berlin i sommer. Demonstrasjonen var under banneren "Fremtidens Europa – for forsvar av vår identitet, kultur og levemåte". Bevegelsen som av mange betegnes som høyreekstrem er under overvåkning fra Tyske myndigheter fordi dens ideologi er grunnlovsstridig. Foto: AFP PHOTO / John MACDOUGALL

Antifa-aktivister skal ha stormet en bygning som huset et sosialt prosjekt for Identitærbevegelsen i Halle, Sachsen-Anhalt, det melder Breitbart. Om lag 100 mursteiner ble kastet på bygningen og aktivistene skal ha borret hull i døren for å bryte seg inn og spraye syre inne i lokalene. Aktivistene satte også i gang flere branner.

I tillegg til at det også bor folk i bygningen, har NGOen Einprozent også kontorer der. De sier motivasjonen for angrepet kommer fra sosialdemokratiske SPD, som kom med en uttalelse der de fordømte prosjektet til Identitærbevegelsen, som har markert seg som motstander av masseinnvandring og som forsvarer av europeisk identitet og kultur. De har også markerdt seg i Norge.

 


Publisert: okt 29, 2017 @ 12:05 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.