Policemen secure the area as people take part in a demonstration of the right-wing extremist Identitarian movement on June 17, 2017 in Berlin. According to the police, several hundred people took part in the demonstration titled "Future Europe - For the defence of our identity, culture and way of life". The movement is under surveillance by the German protection of the constitution for its nationalist ideology. / AFP PHOTO / John MACDOUGALL
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Antifa-aktivister skal ha stormet en bygning som huset et sosialt prosjekt for Identitærbevegelsen i Halle, Sachsen-Anhalt, det melder Breitbart. Om lag 100 mursteiner ble kastet på bygningen og aktivistene skal ha borret hull i døren for å bryte seg inn og spraye syre inne i lokalene. Aktivistene satte også i gang flere branner.

I tillegg til at det også bor folk i bygningen, har NGOen Einprozent også kontorer der. De sier motivasjonen for angrepet kommer fra sosialdemokratiske SPD, som kom med en uttalelse der de fordømte prosjektet til Identitærbevegelsen, som har markert seg som motstander av masseinnvandring og som forsvarer av europeisk identitet og kultur. De har også markerdt seg i Norge.

 

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]