Policemen secure the area as people take part in a demonstration of the right-wing extremist Identitarian movement on June 17, 2017 in Berlin. According to the police, several hundred people took part in the demonstration titled "Future Europe - For the defence of our identity, culture and way of life". The movement is under surveillance by the German protection of the constitution for its nationalist ideology. / AFP PHOTO / John MACDOUGALL
Del saken
  •  
  •  
  •  

Antifa-aktivister skal ha stormet en bygning som huset et sosialt prosjekt for Identitærbevegelsen i Halle, Sachsen-Anhalt, det melder Breitbart. Om lag 100 mursteiner ble kastet på bygningen og aktivistene skal ha borret hull i døren for å bryte seg inn og spraye syre inne i lokalene. Aktivistene satte også i gang flere branner.

annonse

Annonse

I tillegg til at det også bor folk i bygningen, har NGOen Einprozent også kontorer der. De sier motivasjonen for angrepet kommer fra sosialdemokratiske SPD, som kom med en uttalelse der de fordømte prosjektet til Identitærbevegelsen, som har markert seg som motstander av masseinnvandring og som forsvarer av europeisk identitet og kultur. De har også markerdt seg i Norge.

 

annonse

Annonse


Del saken
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
annonse

Les også:

annonse

Annonse