Iranian President Hassan Rouhani defends his proposed ministers of energy and science in an open session of parliament, in Tehran, Iran, Sunday, Oct. 29, 2017. Parliament approved Reza Ardakanian to work as energy minister and Mansour Gholami as minister of science who is in charge of higher education and universities, completing Rouhani’s 18-minister cabinet. (AP Photo/Vahid Salemi)
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

– For å forsvare vårt land og territorielle integritet, vil vi utvikle alle våpnene vi trenger, sa Rouhani i en tale til nasjonalforsamlingen som ble sendt på iransk fjernsyn søndag.

Iranske rakettoppskytinger har nylig ført til kraftige reaksjoner i USA, som har begynt å utarbeide nye sanksjoner mot Iran.

USA mener at de iranske missilutskytningene bryter med intensjonen i atomavtalen mellom Iran og verdenssamfunnet fra 2015.

NTB-AFP

(©NTB)

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]