Iran vil fortsette å bygge ballistiske raketter

Irans president Hassan Rouhani. AP Photo/Vahid Salemi.

– For å forsvare vårt land og territorielle integritet, vil vi utvikle alle våpnene vi trenger, sa Rouhani i en tale til nasjonalforsamlingen som ble sendt på iransk fjernsyn søndag.

Iranske rakettoppskytinger har nylig ført til kraftige reaksjoner i USA, som har begynt å utarbeide nye sanksjoner mot Iran.

USA mener at de iranske missilutskytningene bryter med intensjonen i atomavtalen mellom Iran og verdenssamfunnet fra 2015.

NTB-AFP

(©NTB)


Publisert: okt 29, 2017 @ 3:32 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.