Politiet i arbeid. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Politiet hadde nok å gjøre natt til søndag. Halloween-feiring over hele landet bød på mye bråk og spetakkel. 

Politiet i Bergen meldte allerede klokken 23 lørdag om en utkledd person som bar på et våpen i Bergen sentrum.

– Politiet anmelder forholdene. Våpen eller lekevåpen hører utvilsomt ikke hjemme på offentlig sted, skrev politiet på Twitter.

– Vi har også fått melding om en person som gikk med bombevest på Torgallmenningen. Det er heller ikke bra, sa operasjonsleder Terje Magnussen i Vest politidistrikt til Dagbladet. Ifølge VG var dette en mann i 30-årene som i tillegg var utstyrt med en ekte kniv. Også han blir anmeldt.

I Buskerud måtte politiet rykke ut til flere Halloween-fester.

– Vi har avsluttet en støyende halloweenfest i nærheten av Hønefoss sentrum etter klager, tvitret politiet. I tillegg kom de over en kvinne i 20-årene som badet i en fontene, som måtte bli hentet av moren.

Også i Follo merket politiet feiringen.

– Mye fyll og ordensproblemer. Politiet har mer enn nok å gjøre, mye på grunn av halloween, skriver de.

Også i Nordland var det en hektisk natt for politiet. De måtte rykke ut og avslutte en Halloween-fest hvor det var rundt 250–300 personer til stede.

– Det har vært en del bråk. Vi har vært opptatt i hele natt, sier operasjonsleder Fred Leirvik i Nordland politidistrikt til avisen.

(©NTB)

Annonser

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]