Oslo 20170710. Tveita skole i Oslo. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

En gutt er innlagt på sykehus etter at han ble banket opp av ukjente personer ved Tveita skole i Oslo søndag ettermiddag.

Politiet fikk melding om episoden via AMK klokken 14.43 søndag.

– To ungdommer har fått juling. Vi er usikre på foranledningen. En av dem skal ha blitt slått med en stein, og ambulansepersonellet mente det var best at han ble kjørt til sykehus. Sykehuset opplyser at han ikke er alvorlig skadd, sier operasjonsleder Steinar Hausvik i Oslo politidistrikt til NTB.

Ifølge politiet er han kraftig forslått.

Andremann var fortsatt på stedet da politiet kom fram. Han ble senere sendt til legevakten.

– Patruljen har snakket med ham. Vi har ingen informasjon om mistenkte nå, sier operasjonslederen.

(©NTB)

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]