Harvey Lee Oswald snakker med journalister på politistasjonen i Dallas, der han ble avhørt etter drapet på Kennedy. Foto: AP / NTB scanpix

WikiLeaks tilbyr 100.000 dollar for de tilbakeholdte Kennedy-dokumentene, skulle de inneholde informasjon om lovbrudd, inkompetanse eller administrative feil.

WikiLeaks-grunnlegger Julian Assange setter spørsmålstegn ved amerikanske myndigheters motvillighet til å frigi de siste dokumentene om drapet på John F. Kennedy 22. november 1963.

– Det må være en av de følgene grunnene til dette: en maktdemonstrasjon overfor Trump, å ødelegge Trumps PR-opplegg, alvorlig inkompetanse eller at de skjuler noe, skrev Assange på Twitter fredag.

Det var The Washington Post som først omtalte saken.

I henhold til en lov fra 1992 må alt som fortsatt er holdt tilbake om drapet på president John F. Kennedy i november 1963, offentliggjøres etter 25 år.

Lørdag lovet USAs president Donald Trump at han vil frigi alle dokumentene om drapet på John F. Kennedy i 1963, på tross av anbefalinger fra CIA og FBI.

Annonser

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]